Uniós Fejlesztések Nyílt Napja a Digitális Erőműben

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja című országos programsorozat. A nyílt nap megtartásával az a célunk, hogy a nagyközönség számára bemutassuk és megnyissuk az uniós források felhasználásával megvalósult sikeres hazai projektek kapuit. Az európai uniós támogatásból megvalósult több tízezer fejlesztés közül a legizgalmasabbak kulisszatitkaiba tekinthetnek be az érdeklődők. Találkozzunk május 28-án […]

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja című országos programsorozat.

A nyílt nap megtartásával az a célunk, hogy a nagyközönség számára bemutassuk és megnyissuk az uniós források felhasználásával megvalósult sikeres hazai projektek kapuit. Az európai uniós támogatásból megvalósult több tízezer fejlesztés közül a legizgalmasabbak kulisszatitkaiba tekinthetnek be az érdeklődők.

Találkozzunk május 28-án Ózdon a Digitális Kárpát-medence kiállításon és a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban!

Ezen a napon az érdeklődők az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja című országos programsorozat alkalmából megtekinthetik a Digitális Kárpát-medence kiállítást, illetve szervezett vezetés keretében lehetőségük nyílik megismerni az épületet.

További program lehetőség a helyszínen a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark megtekintése, ahol szintén számos érdekes,izgalmas attrakcióval várjuk az érdeklődőket.

Uniós Fejlesztések Nyílt Napja rendezvénysorozat keretében látogatható intézmények listáját a Széchenyi 2020 böngészhetik az érdeklődők.