Digitális Napok – Ahol életre kelnek a drónok és robotok

A látogatók egy hatalmas, tágas térben találkozhatnak a legfrissebb technológiai vívmányokkal és fejlesztésekkel. A széles és színes skálán mozogó kiállítás programjában szereplő robotok, versenydrónok és 3D modellek mind-mind arra inspirálnak, hogy az érdeklődők a lehető legtöbb eszközt és fejlesztést kipróbálják.

A kiállítóink és partnereink már élen járnak a jövő informatikai fejlesztéseiben, a virtuális világaink színesítésében, ezért a rendezvényen bemutatkozó eszközök egyszerre lesznek izgalmasak és gondolat-ébresztőek.

2017. novemberében, a programsorozatunk első alkalmával főleg a drónok nyűgözték le a látogatókat. Az országos egyesületek, az e területen jártas szakemberek, cégek kiállításai mellett a helyi szakközépiskola is képviseltette magát. A kiállításon bemutatott tárgyakat, programokat több mint 800 érdeklődő próbálhatta ki. Általános sikert arattak a drónsimogatóban kipróbálható quadkopterek, a VR-szemüvegek és a segway-ek; a legkisebbeket a sávkövető robotautók és a hologrampiramis ejtette ámulatba, míg a felnőttek felmérhették koncentrációs képességüket egy digitális program segítségével.

Természetesen az idei programsorozatból sem maradhatnak ki a repülő eszközök, viszont az együttműködő partnereinknek köszönhetően most a robotoké lesz a főszerep.

Helyszín: Digitális Erőmű, Ózd
Időpont: 2018. április 27-28. (péntek-szombat)
Nyitvatartás: 09:00 – 18:00
Belépő díj: 1000,-Ft/fő

További naprakész információk a Digitális Napok Facebook esemény oldalán találhatóak.

Az eseményre szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat!