Digitális Dimenzió

Üdvözlünk a Digitális Dimenzióban!

 

Állomásainkon számos olyan technológiával ismerkedhetsz meg, amelyek abban segítenek, hogy megtapasztald a virtuális és a kiterjesztett valóság élményét, valamint a mesterséges intelligencia alkalmazásának lehetőségeit.

A játékon túl tényleg csak a fantázia szab határt annak, hogy mire használjuk ezeket a vívmányokat, amelyek már nem is a jövőt, sokkal inkább a mindennapjainkat tehetik még színesebbé. Testközelbe hozzuk neked a legérdekesebb technológiákat, hogy különleges felhasználói élményben legyen részed.

Merülj el ebben a virtuális világban, ahol semmi sem az, aminek látszik, de mégis minden valóságos!

 

Digitális Erőmű bejelentkezés: +36 70 642 8311

További látnivalók

Lézerbunker

Indul a LÉZERHARC Ózdon! Vár rátok a LÉZERBUNKER a Digitális Erőműben! Szervezzetek csapatot és gyertek játszani!

Digitális műhely

Műhelyünkben kialakításra került egy drónszimulátor sarok, ahol a kezdő pilóták is kipróbálhatják magukat, ráérezhetnek a drónok valósághű irányítására. Ezután jöhet az éles bevetés a drónsimogatóban, ahol kollégáink segítséget nyújtanak a drónok kezeléséhez.

Barátkozás az Arduino Uno mikrovezérlővel

Az Arduino nagyon népszerű az elektronikával és robotikával hobbi szinten foglalkozók körében és egyben remek eszköz az informatika és programozás világának megismertetésére. Hogy mire használjuk, az csak a kreativitásunktól függ.

A MaNDAdb 3D-ben digitalizált kultúrkincseinek bemutatása

Az érdeklődő korosztály egy válogatást tekinthet meg az iskolai tananyag egyes kiemelt területeihez (történelem, hon- és népismeret – népi kultúra) kapcsolódóan a kulturális adatbázis (MaNDA adatbázis) 3D-ben digitalizált elemeiből.