Aktualitások

Digipédia Szakmai Nap

2017. november 15.

A Digipédia Szakmai Nap a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. rendezvénye, amelynek kiemelt témája a digitális oktatást támogató módszerek, azaz kulturális adatbázis (Digipédia) bemutatása, ill. – a MaNDA adatbázis felhasználásával – gyakorlati példák ismertetése.

Digitális Napok összefoglaló

A Forum Hungaricum Nonprofit Kft. ózdi intézményegysége, a Digitális Erőmű szervezésében zajlott Digitális Napok elnevezésű kétnapos rendezvényen – 2017. november 10–11-én – a digitális világ legfrissebb technológiai vívmányai és innovatív fejlesztései mutatkoztak be széles nézőközönség előtt.

Digitális Napok – Ahol életre kelnek a drónok és a robotok

2017. október 13.

Az ózdi Digitális Erőműben első alkalommal kerül megrendezésre a Digitális Napok programsorozata.

Ádám János fotográfus kiállítás a Digitális Erőműben

2017. október 11.

Október 20-án 17 órakor IDŐ-részletek címmel nyílik meg Ádám János fotográfus kiállítása a Digitális Erőműben. A tárlatot Marosréti Ervin újságíró nyitja meg, melyet Csikai Sándor és Révész Patricia fuvola-elődása követ. A kiállítást november 10-ig, hétfő kivételével minden nap 8-16 óra között lehet megtekinteni a Digitális Erőmű épületében.

Steve Taylor pánsípművész a Digitális Erőműben lép fel

Tizenöt év után először Ózdon a Digitális Erőmű ad otthont Steve Taylor pánsípművész koncertjének. A koncert időpontja: 2017. október 28., 17 óra. Jegyek a koncert napján a helyszínen 1990 forintért, elővételben 990 forintért vásárolhatóak meg. Jegyrendelésért kérjük hívja a 06 48 705 068-as telefonszámot.

Uniós Fejlesztések Nyílt Napja a Digitális Erőműben

2017. május 23.

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja című országos programsorozat. A nyílt nap megtartásával az a célunk, hogy a nagyközönség számára bemutassuk és megnyissuk az uniós források felhasználásával megvalósult sikeres hazai projektek kapuit. Az európai uniós támogatásból megvalósult több tízezer fejlesztés közül a legizgalmasabbak kulisszatitkaiba tekinthetnek be az érdeklődők. Találkozzunk május 28-án […]