Aktualitások

„Nemzetünk közelmúltja és jövője” fotópályázat

2019. február 25.

Az ózdi Digitális Erőmű által kiírt fotópályázatra olyan fotókat várunk, amelyek sajátos megközelítéssel, formabontó módon kötődnek egyik legnagyobb nemzeti ünnepünk, március 15. szellemiségéhez.

Kiállítás a XVIII. Nemzetközti Magyar Fotószalon Felvidéki régiójának képanyagából

2019. február 20.

Az ózdi Digitális Erőműbe érkezett a XVIII. Nemzetközi Magyar Fotószalon Felvidéki régiójának képanyaga. A Magyar Fotóművészek Világszövetségének kiemelt célja, hogy hangsúlyozza magyar identitásunkat, nemzeti összetartozásunkat. A fotószalon a magyarlakta országokban, a Kárpát-medencei régióban egységes értékek nyomán készült képek seregszemléje. A Digitális Erőmű Élőtér Galériája a fotókiállítás sorozat hatodik állomása

Jótékonysági est a Digitális Erőműben

2019. február 05.

A Digtális Erőmű jótékonysági estet szervez, mellyel a résztvevők az ÓMI Természetjárók Körét, a Meteor Lövészklubot és az Ózdi Teknőc Futó Klubot támogathatják.

Egyetemi Nap a Digitális Erőműben

2019. február 04.

Öt helyi középiskola és három kazincbarcikai oktatási intézmény 11-12. évfolyamos diákjai vettek részt a Digitális Erőmű Egyetemi Napján.

Innovativ hunok a Digitális Erőműben

2018. december 11.

Intézményünk, a Digitális Erőmű adott helyet az Ózdi Szabadegyetem legutóbbi előadásának. A felvezető program Dulai Lajos „Emberek a nagyvilágból” című fotókiállításának ünnepélyes megnyitója volt. Először Bojtos Zoltán intézményvezető köszöntötte az egybegyűlteket, majd a kiállítás egyik patrónusa, Lőw Gábor a Hotel Ózd ügyvezetője osztotta meg gondolatait az érdeklődőkkel.

Véget ért a III. Digitális Napok

2018. november 21.

Harmadik alkalommal is eredményesen zártuk a Digitális Napok elnevezésű programsorozatunkat a Digitális Erőműben. Csapatunk sokat dolgozott annak érdekében, hogy látogatóinkkal megismertessük a virtuális világ, a robotika, technika és az informatika legújabb vívmányait. Rendszeresen visszatérő kiállítóink mellett új partnerekkel is gazdagodtunk, s ennek köszönhetően még színesebb lett a Digitális Napok programkínálata.

III. Digitális napok

2018. november 13.

Az ózdi Digitális Erőműben harmadik kerül megrendezésre a Digitális Napok programsorozatot. A programsorozat keretében a látogatók egy hatalmas térben találkozhatnak a legfrissebb technológiai vívmányokkal és fejlesztésekkel.

Rangos elismerés az egykori kohászati üzemnek

2018. október 31.

Két díjat is nyert a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. Kultúrgyár Projektje az idén, 20. alkalommal megrendezésre került Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton.

Őszi Mustra – programsorozat a Digitális Erőműben

2018. szeptember 13.

A szőlő és a bor ünnepe alkalmából a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. tisztelettel vár minden kedves érdeklődőt a Digitális Erőmű szeptember 21-i programsorozatára.

Életcserepek kiállítás

2018. május 23.

A Forum Hungaricum Nonprofit Kft. Digitális Erőműve Életcserepek című, könyvbemutatóval egybekötött kiállításán a Kazincbarcikai Kórház Pszichiátriai Rehabilitációs Osztálya
betegeinek kreatív csoportfoglalkozásain született alkotásait, valamint Papp Cecília festőművész festményeit tekinthetik meg az érdeklődők a négy évszak tükrében.

II. Digitális Napok – Ahol életre kelnek a drónok és a robotok

2018. május 04.

A tavaly őszi siker után idén ismét nagy érdeklődés kísérte az április 27-28-án immár második alkalommal megrendezett Digitális Napokat, amely a maga nemében egyedülállónak számít a térségben.

Digitális Napok – Ahol életre kelnek a drónok és robotok

2018. április 24.

A látogatók egy hatalmas, tágas térben találkozhatnak a legfrissebb technológiai vívmányokkal és fejlesztésekkel. A széles és színes skálán mozogó kiállítás programjában szereplő robotok, versenydrónok és 3D modellek mind-mind arra inspirálnak, hogy az érdeklődők a lehető legtöbb eszközt és fejlesztést kipróbálják.

Cseh Tamás és Bereményi Géza dalai a Digitális Erőműben

2018. április 07.

A Digitális Erőmű 2018. május 4-én 19 órakor Utazol Artúr, leltelt az évad! címmel zenés estet rendez az Erőmű épületében.

Törékeny varázs – a putnoki Holló László Galéria hímestojás gyűjteményének kiállítása

2018. március 22.

A Forum Hungaricum Nonprofit Kft. ózdi Digitális Erőműve szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a putnoki Holló László Galéria hímestojás-gyűjteményéből rendezett Törékeny Varázs című kiállításra, melynek március 26-án, 17:30-kor rendezett ünnepélyes megnyitóján Riz Gábor (fővédnök, országgyűlési képviselő, megyei fejlesztési miniszteri biztos) mond köszöntő beszédet.

Márciusi jeles napok a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban és a Digitális Erőműben

2018. március 02.

A márciusi programunk két és fél órás időtartamában mindkét intézményünkben különleges attrakciókkal várjuk az érdeklődőket.

Lélekjelek fotókiállítás

2018. február 23.

A Forum Hungaricum Nonprofit Kft. és a Digitális Erőmű Lélekjelek címmel kiállítást szervez a XVII. Nemzetközi Magyar Fotószalon Felvidéki régiójának képanyagából.

Mizerák 75

2018. január 31.

Mizerák István születésének 75. évfordulója alkalmából a fotóművész 75 portréfotója kerül bemutatásra a Digitális Erőműben.

Jótékonysági est az Ózdi Néptánc Egyesület támogatására

A Forum Hungaricum Nonprofit Kft. szeretettel meghívja önt jótékonysági estjére, mellyel az ózdi néptánc egyesületet támogatjuk.

Pályázat ózdi és Ózd térségi általános és középiskolás fiatalok részére

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. ózdi intézményegysége, az ózdi és Ózd térségi általános és középiskolás fiatalok részére pályázatot hirdet.

Magyar Kultúra Napja a Forum Hungaricum intézményeiben

2018. január 19.

A Nemzeti Filmtörténeti Élménypark és a Digitális Erőmű közös szervezésben ünnepli a Magyar Kultrúra Napját Ózdon, január 22-én, hétfőn.