Aktualitások

Törékeny varázs – a putnoki Holló László Galéria hímestojás gyűjteményének kiállítása

2018. március 22.

A Forum Hungaricum Nonprofit Kft. ózdi Digitális Erőműve szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a putnoki Holló László Galéria hímestojás-gyűjteményéből rendezett Törékeny Varázs című kiállításra, melynek március 26-án, 17:30-kor rendezett ünnepélyes megnyitóján Riz Gábor (fővédnök, országgyűlési képviselő, megyei fejlesztési miniszteri biztos) mond köszöntő beszédet.

Márciusi jeles napok a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban és a Digitális Erőműben

2018. március 02.

A márciusi programunk két és fél órás időtartamában mindkét intézményünkben különleges attrakciókkal várjuk az érdeklődőket.

Lélekjelek fotókiállítás

2018. február 23.

A Forum Hungaricum Nonprofit Kft. és a Digitális Erőmű Lélekjelek címmel kiállítást szervez a XVII. Nemzetközi Magyar Fotószalon Felvidéki régiójának képanyagából.

Mizerák 75

2018. január 31.

Mizerák István születésének 75. évfordulója alkalmából a fotóművész 75 portréfotója kerül bemutatásra a Digitális Erőműben.

Jótékonysági est az Ózdi Néptánc Egyesület támogatására

A Forum Hungaricum Nonprofit Kft. szeretettel meghívja önt jótékonysági estjére, mellyel az ózdi néptánc egyesületet támogatjuk.

Pályázat ózdi és Ózd térségi általános és középiskolás fiatalok részére

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. ózdi intézményegysége, az ózdi és Ózd térségi általános és középiskolás fiatalok részére pályázatot hirdet.

Magyar Kultúra Napja a Forum Hungaricum intézményeiben

2018. január 19.

A Nemzeti Filmtörténeti Élménypark és a Digitális Erőmű közös szervezésben ünnepli a Magyar Kultrúra Napját Ózdon, január 22-én, hétfőn.

Digipédia Szakmai Nap

2017. november 15.

A Digipédia Szakmai Nap a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. rendezvénye, amelynek kiemelt témája a digitális oktatást támogató módszerek, azaz kulturális adatbázis (Digipédia) bemutatása, ill. – a MaNDA adatbázis felhasználásával – gyakorlati példák ismertetése.

Digitális Napok összefoglaló

A Forum Hungaricum Nonprofit Kft. ózdi intézményegysége, a Digitális Erőmű szervezésében zajlott Digitális Napok elnevezésű kétnapos rendezvényen – 2017. november 10–11-én – a digitális világ legfrissebb technológiai vívmányai és innovatív fejlesztései mutatkoztak be széles nézőközönség előtt.

Digitális Napok – Ahol életre kelnek a drónok és a robotok

2017. október 13.

Az ózdi Digitális Erőműben első alkalommal kerül megrendezésre a Digitális Napok programsorozata.

Ádám János fotográfus kiállítás a Digitális Erőműben

2017. október 11.

Október 20-án 17 órakor IDŐ-részletek címmel nyílik meg Ádám János fotográfus kiállítása a Digitális Erőműben. A tárlatot Marosréti Ervin újságíró nyitja meg, melyet Csikai Sándor és Révész Patricia fuvola-elődása követ. A kiállítást november 10-ig, hétfő kivételével minden nap 8-16 óra között lehet megtekinteni a Digitális Erőmű épületében.

Steve Taylor pánsípművész a Digitális Erőműben lép fel

Tizenöt év után először Ózdon a Digitális Erőmű ad otthont Steve Taylor pánsípművész koncertjének. A koncert időpontja: 2017. október 28., 17 óra. Jegyek a koncert napján a helyszínen 1990 forintért, elővételben 990 forintért vásárolhatóak meg. Jegyrendelésért kérjük hívja a 06 48 705 068-as telefonszámot.

Uniós Fejlesztések Nyílt Napja a Digitális Erőműben

2017. május 23.

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja című országos programsorozat. A nyílt nap megtartásával az a célunk, hogy a nagyközönség számára bemutassuk és megnyissuk az uniós források felhasználásával megvalósult sikeres hazai projektek kapuit. Az európai uniós támogatásból megvalósult több tízezer fejlesztés közül a legizgalmasabbak kulisszatitkaiba tekinthetnek be az érdeklődők. Találkozzunk május 28-án […]